![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#پزشک
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 # پزشکی
سلام پزشک خانواده ونکور و دندانپزشک ایرانی ونکور هم گروه دارند اینجااگه هست ممنون میشم????????
2024-01-16 00:00:00 # پزشکی
سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 # پزشکی
سلام دوستان ، لطفا اگر پزشک خانواده خوب در ونکور میشناسید که بیمار جدید قبول میکنه ، در پی وی به من اطلاع بدید ممنون میشم????
2024-01-16 00:00:00 # پزشکی
سلام دوستان گروهی برای پزشکان و دندانپزشکان ایرانی اگر هست ممنون میشم معرفی کنیدممنون
2024-01-17 00:00:00 # پزشکی
لطفا چشم پزشک ایرانیه خوب معرفی کنید برای دخترم میخوام ممنونم
2018-09-22 08:12:00 #Toronto [چشم پزشک ایرانی] پزشکی
من یکبار درباره چشم پزشک برای پرسیدم کسی جوابی نداد لطفا اگه چشم پزشک خوب میشناسین معرفی کنید ممنونم
2018-09-27 21:02:00 #Toronto [پزشک] پزشکی
از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 #Montreal
یه عکس از چشم دختر دوازده سالم میفرستم خواهشاً من و راهنمایی کنند خیلی نگران هستم این اتفاق از دیروز بعدظهر افتاده چیزی به چشم اصابت نکرده فقط در هنگام بازی با برگها گفت یه چیزی تو چشمم رفته من تشخیص یه گرد و خاک و دادم
2018-10-28 09:02:00 #Montreal
من شهر شربروک زندگی میکنم و یکی از گوشهام دچار مشکل شده و کلا شنوایشو از دست دادم نیاز به یک جراح متخصص گوش دارم آیا کسی جراح گوش در مونترال میشناسه؟
2021-09-12 07:56:00 #Montreal
حدود شش ماه پیش کمی چشمم درد میکرد و خشک شده بود که هر روز بدتر میشد دکتر جنرال رفتم که گفت با توجه به هر روز بدتر شدن دیدم ریفر کرد بیمارستان که رفتم ولی چشم پزشک بعد از معاینه شبکیه وچند تست ساده تعادل برای سر ومغز گفت مشکلی نیست و گفت حتی قطره خشکی چشم که استفاده نکن که چند ما تحمل کردم که بهتر شد ولی همچنان یکی از چشم هام و ابرو وداخل حدقه چشم درد مزمنی وجود داره مخصوصا موقع بستن چشمم ( البته دوباره دکتر جنرال رفتم و احتمال دادم سینوسم التهاب یا عفونی شده وبه چشمم سرایت کرده که به دکتر گفتم
2018-11-28 17:12:00 #Montreal
آیا چشم پزشک در جمع هست ؟ دوست من مشکل گل مژه داره، اما به شدت عفونی و قرمز شده، دارو خانه قطره آنتی بیوتیک داد اما تغییری نکرده و نگرانه که بدتر بشه، چند روزه و گل مژه داخل چشم هست و بسیار آزار دهنده
2021-05-09 16:04:00 #Montreal
اقاي دكتر پسر من ٥ سالشه و از روز ٤ شنبه سرماخوردگي شديد داره كه عقونت به گوش رسيده پزشك اول انتي بيوتيك نداد و يعد كه ديد گوش التهاب داره تازه انتي بيوتيك شروع كرد نواموكسين ٢٥٠ الان ٤ بار من بهش دارو رو دادم سرفه هاش و گلوش بهتره ولي درد گوش از بين نميره و مرتب از گوش درد گريه ميكنه من نگرانم ممكنه پرده گوش اسيب ديده باشه؟ نياز هست ببرم بيمارستان؟ چرا درد گوش از بين نميره پس؟ يا بايد بيشتر منتظر بمونم؟
2021-11-20 19:56:00 #Montreal